معرفی مدیر عامل تاریخچه شرکت ترنم هدیه طلاگواهینامه ها

مهندس علی رضایی

Engineer Ali Rezaei

توضیحات در حال بروز رسانی میباشد

75%
75%
75%
75%

.

تاریخچه شرکت ترنم هدیه طلا

Hediyeh Tala History

مجموعه صنایع غذایی ترنم هدیه طلا از سال 1380 با یاری خداوند متعال، همت مدیران و بهره مندی از تجارب افراد متخصص و تجهیز آزمایشگاه های تخصصی گام در عرصه تولید نهاد. هدف این مجموعه ارائه محصولات با کیفیت و ارتقاء آن مطابق استانداردهای بین المللی و رعایت اصول بهداشتی در میان انبوه رقبا می باشد. مفتخریم با موفقیت پا در عرصه رقابت گذاشته و با تولید و بسته بندی در زمینه زعفران، خشکبار، حبوبات، سبزیجات خشک، ادویه جات، غلات و ... در کنار شما بزرگواران هستیم، ما معتقدیم که بهترین حق شماست. جلب رضایت و اعتماد شما با تلاش روز افزون ما، هدف غایی و نهایی ما می باشد .

" هدیه طلا، هدیه ای برای خانواده ها "

کیفیت محصولات90%
رضایت مشتری90%
پشتیبانی و رسیدگی89%
سرعت ارسال محصولات91%

افتخارات و گواهینامه ها

Certificates and Honors

توضیحات در حال بروز رسانی میباشد

ایزو HACCP

این عبارت، یک کلمه اختصاری متشکل از حروف اول چند کلمه انگلیسی به معنی تجزیه و تحلیل مخاطرات و کنترل نقاط بحرانی است. HACCP یکی از سیستم‌های مدیریتی بهداشت، سلامت و ایمنی مواد غذایی است که هدف آن پیشگیری از آلودگی مواد غذایی از نظر زیستی، شیمیایی و فیزیکی است که تمامی جنبه‌های بهداشتی مواد غذایی از مواد اولیه تا محصول نهایی را تحت پوشش قرار می‌دهد. وجود این علامت روی محصول نشان می‌دهد که آلودگی‌هایی مثل باکتری‌های بیماری‌زا، مواد شیمیایی مضر و یا آلودگی‌های فیزیکی مثل خرده فلز یا شیشه در محصول وجود ندارد

حلال

در جامعه چند عقيده اي ما ، علاوه برتوجه به دنبال كردن به يك رژيم غذايي سالم به مفهوم آنچه كه مجاز است و ممنوع است جايگاه اصلي در تعاليم اسلامي داردو شيوه زندگي و اعمال روزانه دينداران مسلمان را تحت تاثير قرار مي دهد. اين مفهوم همچنين سهم تعيين كننده اي در حيطه مواد غذايي ايفا مي كند. اسلام از مسلمانان مي خواهد قوانين را در مورد غذا ، نوشيدن و ذبح حيوانات رعايت نمايند.حلال ، يك واژة عربي است و"به چيزي كه مجاز است و چيزي كه پذيرفته است گفته مي شود" و تعريف مي كنند چيزي را كه براي مسلمانان مجاز است. براساس قرآن و تعليمات حضرت محمد(ص) به مواد غذايي اطلاق مي شود و يا محصولي كه براي مصرف همة مسلمانان مناسب است حلال گويند

ایزو 22000

از آنجا که فرایند تولید محصولات غذایی و توسعه زنجیره عرضه آن ها روز به روز در حال گسترش است، به نظر می رسد که استفاده از سیستم های سلامت غذایی نقش بسزایی در توسعه کیفیت در همه ابعاد داشته است. ايمنی غذا وابسته به بروز مخاطرات بيماري‌زايي غذايي در هنگام مصرف مي‌باشد. کنترل کافي و مناسب در طول زنجيره غذايي امري ضروري بنظر مي‌رسد چرا که در هرمرحله از زنجيره غذايي ممکن است مخاطرات ايمني غذا رخ دهد. لذا رسيدن به ايمني غذا بايستي با تلاش همه گير طرفهاي زنجيره غذا صورت پذيرد.
بکارگيری اين استاندارد به سازمانهايي که در رده‌هاي مختلف زنجيره غذايي قرار دارند کمک مي‌کند که بتوانند مخاطرات موجود در سيستم خود را شناسايي و کنترل نمايند

ایزو 9001

استاندارد های سری 9000 استاندارد های مدیریتی هستند که مبانی یک سامانه مدیریت کیفیت را بیان می کنند . به عبارت دیگر استانداردهای سری ایزو 9000 استاندارد محصول نیست ولی راهکارهای اجرایی برای رسیدن به کیفیت مناسب مجصولات و رضایت مصرف کننده ارائه میکند .
استاندارد های سری ISO9000 کاملا عمومی بوده و در تمام بخشهای صنعت و خدمات قابل پیاده سازی است . از بین استانداردهای خانواده 9000 تنها استاندارد ISO 9001 دارای گواهینامه می باشد و سایر استانداردها نقش راهنما را دارد